fredag 11. mars 2011

Ung satsing i KrF

Ungdom er engasjerte mennesker, og opptatt av både verdier og politikk. Da er det kanskje ikke så rart at unge mellom 18 og 29 år utgjør den største enkeltgruppen blant KrFs velgere?

I Vestfold har vi også mange unge som ønsker å engasjere seg i partiet.
18 år gamle Rode Skullerud er partiets andrekandidat i Sandefjord. 22 år gamle Lina Bringsli fra Stokke har allerede erfaring fra kommunestyret, og er nå andrekandidat til fylkestinget. Og i kveld ble det avgjort at KrF-lista på Tjøme toppes av 18 år gamle Marita Amalie Olsen.

Denne lista med unge, engasjerte jenter gjør meg stolt på partiets vegne! Jeg syns det er et godt tegn at KrF slår an blant de yngste, og at flere unge ønsker å ta ansvar ved å engasjere seg i partiet. Jeg er også glad for at KrF gir rom og mulighet til de unge som ønsker å delta aktivt i politisk arbeid! Det gir grunn til optimisme for fremtiden!

1 kommentar:

Lina Bringsli sa...

Takk for en hyggelig hilsen Anders, jeg syntes det er spesiellt bra at det er plass til mange unge jenter i KrF denne våren. KrF har en stor bredde i engasjerte medlemmer, satser på en stor bredde i velgere til høsten også!